Maak kennis met de Japanse manier van kweken en selecteren tijdens de lezing van Antheny Noorloos bij Wilkoi. Antheny heeft afgelopen zomer bij Marudo Koi Farm doorgebracht en is hier voor ruim 6 weken werkzaam geweest. Hier heeft Antheny de natuurlijke en kunstmatige manier van voortplanten bij Koi, het selecteren van jongbroed en vele andere werkzaamheden ervaren.  Ook is Antheny bij diverse andere kwekers geweest waar hij ook senbetsu heeft uitgevoerd. De kennis en ervaring die Antheny in Japan bij de leermeesters zelf heeft opgedaan wil hij graag delen in de vorm van een lezing. Vanzelfsprekend is er veel beeldmateriaal verzameld die tijdens de lezing gebruikt zal worden om alles goed te kunnen toelichten.

Introductie

Antheny tijdens de ikeage in Japan

De workshop zal op 16 februari vanaf 13:00 zijn. Voor meer informatie over de inhoud kan je hier terecht. Naast bovenstaande presentaties zal je gedurende de dag ook kunnen genieten van voldoende koffie en thee. Om deze reden wordt er €9,50 entree gevraagd, opgeven kan via info@wilkoi.nl.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App