Slik, stil, wow! Een prachtige woning met een heuse binnenvijver!

Dromen mag; van een gigantische binnenvijver bijvoorbeeld. Ze zijn toch bedrog, of toch niet?! Meer dan 4 jaar lang stond onze woning te koop, in 2013 is deze verkocht zodat we eindelijk ons nieuwe droomhuis konden kopen. Dit is inmiddels gebeurd en Tiebo heeft wilde plannen betreffende de vijver waar waarschijnlijk dit jaar mee gestart wordt. In die 4 jaar hebben we heel wat huizen bekeken want stel dat ons huis werd verkocht…. dan moesten we toch wel weten wat er te koop stond. Op een gegeven moment hebben we het wat laten varen en de gedachte in ons hoofd geprent dat het zo moest wezen en onze tijd zou wel komen. En we hadden gelijk, want voor ons gevoel hebben we echt ons droomhuisje en ook nog op een droomplek.

Tot dat….. opeens zag ik een huis voorbij komen op Funda.
Slik, stil, wow! Een prachtige woning met een heuse binnenvijver! Gelukkig voor ons staat deze woning in de Veluwe en niet in het Groningse land zodat de spijt ons geen parten speelt, hetgeen losstaat van de leuke mensen die er wonen 😉
Maar bij het zien van de woning zou je toch haast de keuze maken om te verhuizen naar een andere provincie…

Het betreft een vrijstaande woning met een perceel oppervlakte van 1.240 m2 met tuin rondom het huis. Perfect voor een koivijver zou je denken en dit is natuurlijk ook het geval. Alleen de eigenaar heeft in deze riante woning een vijver IN zijn huis geplaatst. Bij het zien van de foto`s gaat menig hart van een koi hobbiest sneller slaan. Tekst is overbodig om te vertellen hoe prachtig dit exemplaar is. Hoe vaak zou hij hier bij de vijver hebben genoten van zijn prachtige koi. Maar dan rest mij de vraag .. Waarom dit prachtige huis verkopen? De eigenaar Jan P, zoals hij op fora bekend staat, staat bij mij bekend als een hobbyist in hart en nieren. Geschrokken ben ik dus ook. Waarom? Daar ben ik wel heel benieuwd naar…

En nog ruimte zat voor nog een vijver…

To be continued….

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App