De 45e editie van de All Japan Combined Nishikgoi Show, ook wel ‘2014 Nishikigoi of the World’ genoemd of simpwelg All Japan Show, is dé Koi show van de Koi shows en is voor elke hobbyist de place to be om ’s werelds beste Koi van 2014 te ontmoeten. Dit jaar zal de show op 1 en 2 februari gehouden worden. Dus als je het nog niet had gedaan, boek snel een vlucht richting het land van de rijzende zon!

1522085_1426736884224853_2012946849_n

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App