IKE Magazine is een gratis digitaal magazine dat 4x per jaar uitkomt van en voor koi- en vijverliefhebbers en werd geïnitieerd door Jeroen Proost en zijn mede hoofdredacteur en wederhelft Wendy Calders. Samen met enkele enthousiastelingen zorgen zij – zoals wij dat ook doen – voor toffe content voor de hobbyist. Zo kwamen ze ook bij Bram en ondergetekende uit voor een interview.

De inhoud van het interview zal ik niet verklappen, maar het was wel erg leuk om te doen. Ik heb mij vereerd gevoelt dat zij zo open stonden voor ons beider verhaal. Ik in IKE magazine. 😉 Er is natuurlijk nog veel meer dat het blad te bieden heeft zoals in deze editie de Waterspin en de ervaringen van dierenarts Stijn Verbinnen. Aanmelden voor het gratis magazine kunt u op http://ikemagazine.be/

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App