Met de nieuwe prijsvraag met als prijs een Ginrin Chagoi van Yoshikigoi vol op stoom zou je bijna vergeten dat jullie nog de prijswinnaars van de afgelopen quiz tegoed hebben. Heb jij een Musashi product gewonnen?

“Er bleken in totaal 11 trekkingen voor nodig om tot drie winnaars te komen”

We lanceerden de prijsvraag tijdens de Holland Koi Show in Arcen en vonden FB Koi Products bereid enige mooie prijzen ter beschikking te stellen uit hun Musashi lijn:

1e plaats : Royal Musashi 10L.

2e plaats: Increase HQ Pasta Food  + 1L Duo Kruiden Elixer.

3e plaats: Duo Kruiden Elixer.

We zijn dan ook verheugd om de winnaars aan te kondigen. Wie heeft er gewonnen en veel belangrijker, wat waren de juiste antwoorden? We mochten weer veel deelnemers verwelkomen bereid om hun kennis te testen. Het bleek lastiger dan verwacht. Het is namelijk zo dat we onder alle deelnemers een random selectie maken en pas dan kijken we of de juiste antwoorden werden ingevuld. Er bleken in totaal 11 trekkingen voor nodig om tot drie mensen te komen die alle drie de vragen juist hadden ingevuld.

Hieronder tref je de namen van de winnaars aan. Om van iedereen een winnaar te maken zullen we de vragen 1 voor 1 beantwoorden in de komende blogs;

1e plaats : Charl Janssen

2e plaats: Katia Soffers

3e plaats: Mike Willigen

We feliciteren de winnaars met hun kerstcadeau; zij zullen in de loop van vandaag een persoonlijk bericht ontvangen over hoe ze hun prijs door de schoorsteen kunnen krijgen. In de komende dagen zullen we je per vraag het juiste antwoord wel onderbouwd uit de doeken doen. Ondertussen wijzen we op de nieuwe kansen die zich heeft aangedaan; dit keer met een heuse Ginrin Chagoi van 55cm als hoofdprijs. Doe mee maak kans op deze prachtige Koi.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App