De naam KoiFarm ND heeft in de afgelopen twee jaar een stormachtige introductie gemaakt in de (Europese) Koi scene. Na het binnenhalen van meerdere Grand Champion titels is de farm van Nico Dewulf (vandaar die ND) zeer zeker geen onbekende meer. Uiteraard is ook hij dit najaar in Japan geweest om de ontwikkeling van zijn vele azukarigoi met eigen ogen te zien. Dit weekend (21 en 22 december) zullen enkelen hiervan, tezamen met de andere nieuwe aanwinsten te bekijken zijn tijdens de open dagen.

 

Zo werd dit najaar door een Fujio Oomo Showa de ‘Highest Award’ gewonnen op de 60e editie van de Nagaoka Koi Show. Deze Showa werd twee jaar geleden aangekocht en maakt haar verwachting nu waar:

KOI47-ST-PRIJS-NAGAOKA

koi47-2013-1-184x300

koi471

Wanneer je nog twijfelt om dit weekend richting het Belgische Steenkerke af te reizen, hoeft simpelweg maar een korte blik op de ‘aanbod’-pagina te werpen. Wat een geweldige Koi staan daar op. Twijfel niet en ga genieten van deze zwemmende juwelen!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App