Ryuki Narita, op dit moment ’s werelds bekendste Koi dealer en caretaker. Caretaker in de zin van dat hij Koi optimaal laat ontwikkelen in zijn eigen faciliteiten. Uiteraard was hij op de veiling aanwezig en spendeerde daar maar liefst €150.000,- voor één Koi. Vanzelfsprekend was dat niet zijn enige aankoop. Daar veilingen af en toe langdradig kunnen zijn, blijkt wel uit de volgende beelden, waar te zien is hoe Ryuki denkt dat ‘Special03’ zal gaan ontwikkelen! 

Special03 ziet er als volgt uit:

special3b

Video:

En zo in de nabije toekomst volgens Ryuki Narita:

special 3

Wat een prachtige ontwikkeling, nietwaar? Wat denk jij? Zal Ryuki gelijk hebben of zie je zelf een andere ontwikkeling van het Sumi? Anyway, deze Showa zal een extra mogelijkheid bieden om de droom van Ryuki Narita, het schrijven van geschiedenis door de All Japan Young Koi Show / Wakagoi Show voor de eerste maal te winnen met een Showa. Dit is namelijk nog nooit  eerder voorgekomen.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App