KoiQuestion zat te denken wat ze haar bezoekers eens zou schenken…
Geen zout, geen roe, maar een nieuwe website – het is heus – tast toe!
Html en Css werden getrotseerd – zo verheugd – dat KoiQuestion trakteert.
Meegebracht uit Spanje – een nieuwe quiz – voor haar trouwe lezer; Schip Ahoy.
Doe je best en vul ze in; misschien win jij wel een Chagoi?

 

 

 

Terwijl het buiten code oranje is en de Sint bijna van de daken waait met zijn schimmel, nam hij toch de moeite om ook KoiQuestion een bezoek te brengen gedurende het heerlijk avondje. Natuurlijk bracht hij ook iets mee voor de trouwe lezers van KoiQuestion; namelijk een geheel nieuwe quiz…

Deze Sinterklaas kwam uit Polen, van de Yoshikigoi Farm om precies te zijn. Ter ere van de de nieuwe website van KoiQuestion en de feestelijke decembermaand heeft Jos Aben en consorten gemeend om aan de lezers van KoiQuestion – bereid om hun kennis te testen – een heuse en bovendien kwalitatieve nisai Kinrin Chagoi ter beschikking te stellen van maar liefst 55cm!

Wat moet je er voor doen? Vul de drie meerkeuze vragen in op onze quizpagina en je maakt meteen kans op de gevinde vriend uit Polen. De prijsvraag loopt tot en met 31 januari en de Koi blijft vertoeven bij de kweker tot de watertemperaturen in de Nederlandse wateren het komend voorjaar acceptabel zijn.

Op de Yoshikigoi Koi farm, bijna een lustrum oud, is een sterk groeiende Europese Koi Farm. Er worden erg uiteenlopende variëteiten gekweekt waarbij diverse variëteiten kwalitatief de strijd aandurven met de top van Japan. Jos Aben, een Nederlandse kweker, verantwoordelijk voor de kweek en selecties, is een brok passie en toegewijdheid en nooit te beroerd tot een stukje kennisdeling. Vanuit dit perspectief draagt Yoshikigoi KoiQuestion een warm hart toe en gunt jou als lezer een kans op deze schone Chagoi. Mijters.. eh Mieters toch?!

Team Yoshikigoi met van links naar rechts Marcou Bours, Jos Aben, Sandra Schrivers en Ernst Driessen

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App