Harald Bachmann is op dit moment heel erg goed bezig bij de Dainichi Koi Farm, waar hij eigenlijk een beetje mijn plek overneemt sinds ik hem vorig jaar introduceerde aan de power van Dainichi. Als dank bijgaand een korte update van mijn Dainichi Sanke, die hij vandaag oogste tezamen met nog een veertigtal jumbo’s in wording. Enjoy! Geniet van de 18 min video, het is elke seconde waard!

On top, a short shot of my Sanke:

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App