Stomend van het zweet, werken de diverse kwekers zich een slag in de rondte om hun mudpounds te oogsten. De stoom redt het echter niet om de lens van Harald Bachman te condenseren. Die levert haarscherpe beelden…

Waar Bram de afgelopen jaren steevast meehielp met de ikeage bij Dainichi heeft nu Harald, die ook de nodige ervaring heeft, de eer om al dat moois van dichtbij gade te slaan. Gisteren was wel een heel bijzondere dag. Er werd een belangrijke vijver afgevist met meerjarige vissen en ook vandaag kwam het nodige schoon weer uit het water.  Knoepers van Koi dus; en wat voor. Het is 30 minueten aan video, maar elke seconde waard.  En oh, ja een Koi zal je misschien bekend voorkomen…

Een mooi detail dat vastgelegd werd door onze Duitse vriend is Shigeru die zijn huiswerk er op nakijkt of alle kinderen weer veilig thuis gekomen zijn na hun zomerkamp. (Zie thumbnail).

Met speciale dank aan onze sponsor Harald Bachman van Saito Koi Food voor het delen van deze mooie beelden.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App