Screen Shot 2013-09-22 at 5.19.59 PM Voor diegenen die het nog niet hadden gezien: de Dainichi Koi Farm heeft een nieuwe website. Ten opzichte van de vorige website is ze wat minder gedetailleerd en ook minder informatief, maar wel weer meer up-to-date. Zo heeft men een mooi overzicht met de huidige ouderdieren present. Echter vind ik de beste vernieuwing de pagina met foto’s van de ‘Memories of Dainchi’ zoals ze het zelf noemen.

Op deze Memories of Dainichi pagina kun je het merendeel van de voorgaande prijswinnaars van Dainichi terug vinden. Vele kampioenen, zoals bijvoorbeeld de wereldberoemde Kato Showa kan je hier vinden. Dus neem snel eens een kijkje en verbluf je aan het aantal kampioenen dat Dainichi sinds 1959 heeft geproduceerd.

Wil je nog meer in contact komen met Dainichi? Wanneer je in het bezit bent van een Facebook account kun je eens een kijkje nemen op de Dainichi Facebookpagina en meteen even liken, zodat je altijd op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op de Dainichi Koi Farm.

 

 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App