Poster_2013_450Bah, regen; wat moet je er mee? Moeten we alweer denken aan de Vijveroverkappingen? Het voelt nu toch echt als een afsluiter van wat toch nog een aardig zomerseizoen is geworden. We ondersteunen je graag in het verzet tegen de sombere herfstintrede met een regen oog van de mooiste kleuren op de Holland Koi Show 2013; de major awards op video!

Het zijn de allerbeste Koi van de show, althans volgens de show reglementen want door het wegvallen van de young champion award werden de lengteklasses opgeschoven waardoor ik niet meer diezelfde karaktervorm kon gadeslaan als die voor mij pas bij de titel ‘mature champion’. Het wedstrijdverslag dat ik oa hierover en de verdere competitie schreef kun je binnenkort lezen in het magazine KOI van de Nishikigoi Vereniging Nederland.

 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App