Nishikigoi Vereniging NederlandIn tegenstelling tot eerdere berichten zal op zaterdag 26 oktober Rob Heijmans, van dierenkliniek Landhorst, een lezing verzorgen met als onderwerp: “Hoe bereid ik mijn vissen voor op de winter”. Het is zeer belangrijk om uw vissen goed voor te bereiden op de winter, zij hebben immers een zware tijd voor de boeg en wij willen toch allemaal onze gevinde vrienden zo goed en gezond mogelijk weer kunnen zien zwemmen in het voorjaar?

Problemen in het voorjaar zijn vaak een reactie op een slechte voorbereiding op de winterperiode. Hoe kunnen wij er als verzorgers voor zorgen dat onze koi zo vitaal mogelijk de winter ingaan, zodat ze in het voorjaar genoeg reserves en weerstand hebben om hun systeem te kunnen opstarten en voorjaarsproblemen zo goed mogelijk het hoofd te kunnen bieden.

Al met al een kans die u niet mag laten lopen. Vergroot uw kennis, waardoor u de voorjaarsproblemen verkleint.

De lezing zal worden gegeven bij MAKOI

Duurzaamheidstraat 19

8094 SC Hattemerbroek (industrie H2O)

Aanvang 13:00 uur, zaak open om 11:00 uur.

Toegang is voor zowel leden als niet leden gratis (wél inschrijven). Om een idee te krijgen hoeveel mensen de lezing willen bezoeken verzoeken wij u deelname kenbaar te maken via het e-mailadres: support@nvn-koi.nl. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App