Nog eventjes en je zult samen met ons afscheid nemen van de website zoals je deze nu kent van KoiQuestion. Geen zorgen hoor, we blijven in de buurt en verblijden je met een nieuwe lay-out. Hierin hebben we alle positieve kritieken meegenomen van de afgelopen tijd en hier en daar hebben we wat awesome-saus gebruikt om innoverend te zijn, doch waarbij we ook steeds bij onze leest blijven. Zonder het super spannend te maken, brengen we net wat meer functionaliteit die stuk voor stuk het doel van ons initiatief ondersteunen.

“Na de blog zul je dan ook de introductie van andere elementen hun intrede zien doen”

Er bestaat de mogelijkheid dat KoiQuestion gedurende twee a drie dagen niet bereikbaar zal zijn tijdens de overgang. Dit heeft te maken met de rijke bibliotheek aan artikelen en content die we niet verloren willen laten gaan. Dit over te zetten is een intensief, maar ook waardevol proces. Voor ons is het alsof al het goud van Fort Knox wordt overgebracht van de ene naar de andere kluis.

We hopen jullie met een nieuwe website nog beter van dienst te kunnen zijn en een uitgangspunt te vormen voor onze verdere visie en ideeën. Na de blog zul je dan ook de introductie van andere elementen hun intrede zien doen. Als je het nog niet deed, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte. We vragen je middels deze vooraankondiging begrip te hebben voor de tijdelijke situatie die ontstaan zal ten gevolge van het eerder genoemde goudtransport.

Hieronder een preview van de nieuw lay-out:

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App