De majestueuze Grand Champion van de Holland Koi Show 2013 hebben jullie inmiddels al kunnen bewonderen. Ze zal ongetwijfeld de foto- en videocamera’s boven het vat hebben gezien, maar zal zich verder waarschijnlijk minder bewust zijn van de prestatie die ze heeft neergezet. Heel anders was dat voor de eigenaar, Nico Dewulf van Koifarm ND. Die was zeer gelukkig met het behalen van wederom de Grand Champion titel met deze prachtige Kohaku. Op zondag interviewden we hem, over de Kohaku, maar ook de Jumbo Champion en de overige prijzen die hij wist binnen te slepen.

Na vorig jaar voor de camera te zijn verschenen als winnaar van de Belgian Koi Show, interviewden we dit jaar wederom Nico Dewulf als winnaar van de Holland Koi Show. Dezelfde Kohaku, dezelfde eigenaar, maar deze keer een andere interviewer. Het was mijn eerste interview voor de camera en ik mocht gelijk de winnaar interviewen, erg leuk. Nico Dewulf is een flink aantal jaren hobbyist en strijd sinds kort als Koifarm ND mee voor de hoogste titels op de Koi Shows. Daarmee is hij tot nu toe zeer succesvol. Ben je nieuwsgierig naar de grootte van de Kohaku, haar naam, Nico’s visie voor haar toekomst, de Jumbo Champion en meer? Wacht dan niet langer en bekijk het interview.

 

 

 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App