1146726_560088460724707_43895339_nDe Koi T-shirts die kennen we allemaal wel. Alle maten T-shirts met verschillende Koi-applicaties. Erg leuk natuurlijk maar soms wil je als vrouw wel wat stijlvollers dan een heerlijk zittend maar onflatteus T-shirt.

Woman`s Koi World plaatste op Facebook al heel wat leuke items voor de echte vrouwelijke Koi liefhebber. De meeste artikelen zijn jammer genoeg alleen verkrijgbaar in Amerika maar dat moet geen probleem zijn anno 2013. Jurkjes, rokken, pumps, sneakers en zelfs trouwjurken!

261992Q1VHE9792_1-500x500

Dat ziet er toch heel anders uit dan een Koi T-shirt

In een trouwjurk met een Koi geweven in het stof weet ik zeker dat mijn partner Tiebo Jacobs `ja` zal antwoorden tijdens de plechtigheid. Maar dit is nog lang niet ter sprake dus een “gewone” kekke Koi jurk zou best in mijn garderobe passen.

kim-kardashian-gallery

Bij Koi letten we immers ook op de body

Ook Kim Kardashian had een heel mooi Koi dress exemplaar, een jurk van Alexander McQueen, waar de geweven koi wel een hele mooie body kreeg met het lichaam als dat van Kim. Deze is helaas niet zomaar voor iedereen weggelegd. Het jurkje, wat absoluut prachtig is, kost rond de 1500 Dollar en tja voor dat geld heb je toch ook prachtige koi …

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

1 reactie

  1. Marion,

    Leuk geschreven.
    Maarre het maakt niet uit wat jij draagt, al is het een aardappelzak, jij blijft een uitdaging voor iedere Koiliefhebber 😉
    Volgens mij win jij het gewoon van die Kim what ever her name may be!