CaptureReeds op de vrijdag wist Remy de Grand Champion vast te leggen op video en dat was maar goed ook. In hetzelfde vat namelijk werd de zaterdag en zondag gepaaid waardoor het water een voortdurende schuimkraag bevatte waar ze in de Hertog Jan brouwerij even verderop jaloers zullen zijn en de bodem bezaait lag met eitjes. Desalniettemin staat de Kohaku van Nico Dewulf op band. Sierlijk en elegant, wit en rood, glanzend en goed. Kijk zelf maar naar deze kampioen. Mag ie bij jou thuis komen zwemmen?

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

2 reacties

  1. Zo is de vis waar het licht op de vis schijnt echt mooi wit en een plaatje. Door de dakjes die boven de bakken zaten ( denk ik ) leek het of het shiroj gelig was. Maar nu zie ik mede dankzij de beluchting uit staat dat de vis wel degelijk wit was en een terechte winnaar.

  2. Ik vondt de koi een geweldige verschijning, ze is zeker een terechte winnaar.
    En heeft een goede groei doorgemaakt, sinds ze in Belgie is aangekomen.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App