DSC_0835 - Version 3 Johny Lievens, wie kent hem niet? Diegene die al een tijdje meeloopt in de scene en de showresultaten goed bestudeerd, zal al snel weten over wie ik het heb. Zijn vijver wordt door velen geroemd, zijn vissen door nog veel meer hobbyisten. En ondanks het feit dat Johny de Holland Koi Show al eens heeft gewonnen, denk ik dat de Koi die nu de Grand Champion B titel in de wacht heeft gesleept, vele malen bekender is.

Verkregen als verjaardagscadeau van zijn vrouw, die zich maar al te goed liet adviseren door Joachim Clement van Kokugyo Koi ’t Viske, groeide deze nisai van 57 cm uit tot een slagschip van om en nabij de 90 cm. Een prachtig Ginrin in combinatie met een zeer vloeiend verloop van het lichaam maakt van deze Ogata-creatie een echte parel in de vijver.

gc b

Grand Champion B (90 cm) – Johny Lievens

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App