Jumbo champ ndkoifarm niet klaar - Version 2 Naast de Grand Champion en de Supreme Champion zijn er nog twee grote prijzen voor vissen van jumbo formaat. Vandaar ook de naam ‘Jumbo Champion’ voor de volgende prijs. Logisch toch? De naam viel al eerder: KoiFarm ND won met een meter grote mosterdkleurige Koi afkomstig van de Marudo Koi Farm de Jumbo Champion titel op de 21e editie van de Holland Koi Show!

Eindelijk eens geen Magoi-achtige die met drie S-bochten in de ruggenwervel de award wint. Deze Jumbo is van een uitzonderlijke kwaliteit. Een Karashigoi van Marudo, om en nabij de 100 cm en dan ook nog eens perfect in balans qua lichaamsbouw. Tsja, wat valt er nog meer over te zeggen dan onderstaande foto eens goed te bestuderen? Het video interview tussen KoiQuestion en Nico Dewulf gaan beluisteren natuurlijk! Binnenkort online, dus houd de website in de gaten!

Jumbo champ ndkoifarm niet klaar

Jumbo Champion HKS 2013 (100 cm) – KoiFarm ND

Met dank aan René Gerritzen voor de fotobijdrage!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App