Ook op onze stand is vanaf vandaag een noviteit te zien die nog nooit eerder in deze vorm op de HKS te zien was. Grappig? Ja! Hilarisch? Ja! Interessant? Ja! Wat is het dan zou je denken, kom zie en beleef het, maar neem vooral je fototoestel mee! Zo beleef je dat KoiQuestion weer vernieuwend bezig is in de Koiwereld.

“Hieruit kun je toch wel de conclusie trekken dat deze behoorlijk gewaardeerd en gekocht wordt”

 

Vandaag is de tweede dag van de 21e Holland Koi Show te Arcen in het mooie noorden van Limburg. Een show met diverse noviteiten zoals wij gisteren al melden. En toch ook een show waar iedere Koiliefhebber weer dat gevoel heeft van hé, daar heb je Arie en daar heb je Piet ook weer, zo’n gevoel van, ik ben weer thuis. Ook bij ons op de stand mochten wij gisteren weer velen van jullie ontmoeten en zijn er weer leuke gesprekken ontstaan over ons aller Koi. Waarbij uiteraard ook weer vele leermomenten waren! Veel hilariteit is er rondom de Ikeage waar je zelf als ware Koi Kichi een gigantisch Sanke kunt oogsten, zonder het risico te lopen dat deze beschadigd raakt. Fantastisch detail is dat deze zelfde vis als van de afbeelding nu rondzwemt op de show. Zij is namelijk in eigendom van Makoi; een toevalligheid die we pas later ontdekten.

KoiQuestion brengt japan naar je toe

De inrichting van de show (die overigens weer prachtig georganiseerd is door de NVN) is nagenoeg hetzelfde als eerdere jaren, soms met nieuwe standhouders echter toch meestal dezelfde bedrijven die de show opsieren. Wat mij opvalt is dat er een groot aantal bedrijven de trommelfilter aanbieden. Hieruit kun je toch wel de conclusie trekken dat deze behoorlijk gewaardeerd en gekocht wordt, anders zie je daar niet zoveel bedrijven van die alleen maar een trommelfilter aanbieden. En concurrentie is goed voor de prijs maar ook voor de kwaliteit. Immers de concurrenten kijken naar elkaar en zien verbeteringen welke zij dan ook weer doorvoeren en dan toch net weer een stapje beter.

Holland Koi Show

Ook op onze stand is vanaf vandaag een noviteit te zien die nog nooit eerder in deze vorm op de HKS te zien was. Grappig? Ja! Hilarisch? Ja! Interessant? Ja! Wat is het dan zou je denken, kom zie en beleef het, maar neem vooral je fototoestel mee! Zo beleef je dat KoiQuestion weer vernieuwend bezig is in de Koiwereld. Wat ook vooral niet overgeslagen mag worden zijn de diverse Bonsaibedrijven. Je kunt hier terecht voor mooie instap-Bonsai. En voor de gevorderden of mensen die hun tuin opnieuw hebben ingericht, en deze willen afmaken met een 80 jarige Bonsai die kunnen hier uit een ruime keus een prachtige Bonsai uitzoeken.

Holland Koi Show

Mocht je nog twijfel hebben, er zijn nog twee dagen om de grootste Koishow ter wereld te bezoeken en zo weer een stuk informatie rijker worden.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.