2Naast een stand zullen we ook actief zijn met actieve workshops gedurende dit weekend van de Holland Koi Show. Zo zal ik gedurende alle dagen van de show op diverse tijdstippen een workshop geven over het herkennen en beoordelen van potentie en kwaliteit bij (jonge) Koi. Houd er rekening mee dat deze workshop niet bij de KoiQuestion stand plaatsvindt, maar bij de stand van Musashi (nabij de tent van de Aquarium show)!

Wil je ook geen teleurstellingen meer, waarbij je Koi kleuren verliezen? Of wil je eens een Koi met de potentie om 80 cm + te worden? Kom dan dit weekend langs bij (zowel de KoiQuestion, als) de Musashi stand en kom te weten wat de voornaamste redenen zijn waarom je Koi zijn kleur heeft verloren, of maar niet wil groeien.

1

Bram deelt zijn kennis met het publiek

IMG_8683

IMG_8668

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

  1. Ik wilde de workshop graag bijwonen Bram, je zei het nog tegen me. Door de gezelligheid en de gesprekken hier en daar, was ik op een gegeven moment al weer dicht bij huis toen ik aan de workshop dacht. Is er zondag ook nog een workshop ? Ik heb nog twee kaarten en kom misschien Zondag nog een keer naar mijn verslaving tegemoet.

    Gr Sergio

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App