UntitledDe allerhoogste eer op de Holland Koi Show 2013 valt ten deel aan Koifarm ND; waarbij ND meteen de initialen zijn van de man die deze mooie Kohaku als zijn persoonlijke lieveling beschouwd. De Koi is nu zeven jaren oud en afkomstig van de Isa Koi Farm.

Natuurlijk zullen we een interview niet achterhouden voor jullie en Bram hangt nu boven het vat om deze op de gevoelige plaat vast te leggen. hieronder een foto van dezelfde Kohaku vorig jaar, toen zij in juni op de Belgian Koi Show dezelfde titel behaalde. Gefeliciteerd Nico!

GC BKS 2012

 

 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

2 reacties

 1. Proficiat,

  Maar wat is het toch jammer dat er in mijn ogen steeds meer grote “spelers”verstek laten gaan op de HKS.
  Met als gevolg een niveau qua vissen wat europa’s grootste show onwaardig is,een paar uitzonderingen daargelaten.
  Misschien wordt het nu toch echt tijd om eea aan te passen….het draait mijnsinziens toch om de koi….en niet om de verkoop van voer en bodemdrains.

  Albert.

  • Ik ben het met je eens Albert, ik ga voor de koi en de gezelligheid. De koopjes en korting vind ik ook bij mijn dealer. Dit was mijn eerste keer op de hks en vond de vissen erg goed maar de grote waaronder de grand champion had geen echte concurrentie en dat is zeer jammer. Persoonlijk was de grand champion een bak van een vis maar vond de huid kwaliteit echt niet geweldig. Het shiroj vond ik licht geel.

   Gr Sergio