1vraagtekenTerwijl heel Koiminnend Nederland (en omstreken) zich opmaakt voor de 21e editie van de Holland Koi Show, hebben wij nog te maken met een “loose end” van de Belgian Koi Show. Zoals jullie inmiddels van ons gewend zijn komen we meerdere keren per jaar met een prijsvraag waar deelnemers mee dingen naar leuke prijzen die door onze sponsoren ter beschikking worden gesteld. Aangezien er op de HKS weer een compleet nieuwe prijsvraag zal zijn is dit hét moment om de winnaars van de vorige editie bekend te maken.

Schermafbeelding 2013-08-14 om 22.36.46

De juiste antwoorden zijn B, C, C.

Uit de grote hoeveelheid inzendingen hebben we van onze sponsor Saito Koifutter maar liefst drie winnaars mogen selecteren. We feliciteren Joep Mols, Louis Schepens en Antoinette v/d Wielen met hun gewonnen prijs. De winnaars zijn via email op de hoogte gebracht en kunnen na contact met ons hun gewonnen prijs ophalen bij één van de Nederlandse verkooppunten van Saito Koifutter.

Wil jij ook kans maken op een mooie prijs die je hobby ondersteunt? Kom dan op de Holland Koi Show naar onze stand en test je kennis door mee te doen aan onze nieuwe prijsvraag.

 

 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App