oepsHeel af en toe gebeurt het, al streven we er natuurlijk naar altijd de juiste informatie te verstrekken. Gelukkig beschikken we over een aantal kritische lezers die ons er graag op wijzen wanneer er dan tóch eens een foutje ingeslopen is. Zo ontvingen we gisteren een bericht van Jan Pinceel waarin hij ons wees op een fout in de berichtgeving rond de Belgian Koi Show van dit jaar.

een mooie reminder om scherp te blijven

Jan Pinceel is eigenaar van Aqua-Koi in het Belgische Balen. En balen dat deed Jan ook toen hij bij het bladeren door onze blogs een fout signaleerde. En niet zonder reden… Jan was namelijk in de stellige veronderstelling een Major Award te hebben gewonnen op de BKS te Bokrijk. Door onbekende reden is er door ons echter in het artikel verkeerde informatie bij de foto van de Most Unique Koi geplaatst. Zowel de eigenaar (Aqua-Koi dus) als de kweker was door ons fout aangegeven. Uiteraard hebben we na verificatie de juiste informatie bij de betreffende foto geplaatst. Hier nogmaals de foto van deze prachtige verschijning.

Untitled

Most Unique Koi BKS 2013; Eigendom van Aqua-Koi, gekweekt door Madan Koi (Israël)

Met de komende Holland Koi Show in Arcen in aantocht is een dergelijk foutje voor ons een mooie reminder om scherp te blijven op het plaatsen van juiste informatie. We willen Jan Pinceel daarom dan ook danken voor zijn eerlijke en terechte opmerking.

 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App