Poster_2013_450 Voor de echte liefhebber geen verrassing, die waren natuurlijk al op de hoogte. Toch is het fijn om te weten wat er tijdens deze 21e (!) editie weer verwacht kan worden. De eerder genoemde verkeershinder lijkt zo goed als verholpen volgens het laatste nieuws, dus daar hoeft ook geen rekening mee gehouden te worden. Maar wat kan je nog meer verwachten? Je leest het hier.

De opbouw is nog in volle gang (zie: https://www.facebook.com/hollandkoishowarcen), maar bij iedere koiliefhebber begint het rond deze tijd toch weer te kriebelen. Op 16, 17 en 18 augustus 2013 zal de 21e editie van de Holland Koi Show plaatsvinden in de Kasteeltuinen van Arcen. De show lijkt weer groter dan ooit te worden en naast de reguliere Koi show zal er wederom een aquarium, betta, bonsai en shrimp show zijn. KoiQuestion zal zoals vanouds weer van de partij zijn en ik zal ook diverse workshops over het herkennen van kwaliteit en potentie bij (jonge) Koi geven gedurende het weekend.

Ook zal de Koi University weer goed gevuld zijn; zie onderstaand schema:

Friday 16 august:
09:30 Show open to the public
10:00 Start Judging major awards
11.00 Paul Souren: Keeping Koi by using the Shinji principles
13.30 Ying Ying Chung: Breeding Koi in Taiwan
15.00 Bernie Woollands: Judging Koi
18:00 Gates closed.

Saturday 17 august:
09:30 Show open to the public
10:00 Start Judging.
11.00 Ying Ying Chung: Breeding Koi in Taiwan
13.30 Jos Derks: Fish diseases
15:00 Paul Souren: Keeping Koi by using the Shinji principles
18:00 Gates closed.
20:00 Dinner @ Dance @Van der Valk Hotel, Venlo

Sunday 18 august:
09:30 Show open to the public
11.00 Christine Woolgar: Judging Koi
13.30 Ying Ying Chung: Breeding Koi in Taiwan
15:00 Jos Derks: Fishdiseases
16:00 Start price giving.
18:00 Gates Closed.

Screen Shot 2013-08-09 at 9.37.16 AM

Plattegrond HKS 2013

Het belooft dus weer een mooi weekend te worden. Tot op de show en vergeet je bezoekje niet aan de KoiQuestion stand (C4 op de plattegrond) en de Musashi stand (G10-G13) voor de workshops die ik gedurende het weekend op verschillende tijdstippen zal geven.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

2 reacties

  1. koitje harry alias harry marskamp on

    Koi Question ,

    Ik zie je op de Holland Koi Show, met vriendelijke koi groetjes van Koitje Harry

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App