De zomer is in volle gang, warmte heerst en Koi vreten gulzig van het oppervlak. Jammer eigenlijk dat juist wanneer je het meest van je vissen kunt genieten, mensen op vakantie gaan. Nou vooruit, het mag, maar neem je wel en KoiQuestion sticker of armbandje mee? Zij gingen je voor…

“Koivoershop.nl is een fan van KoiQuestion en wij zijn blij dat er een platform is waar hobbyisten terecht kunnen voor informatie, kennis en nieuws” – Yvo de Wal

Jeroen Proost, initiatiefnemer van het online magazine IKE Magazine, stuurde ons leuke foto’s van zijn kinderen in vol ornaat met de stickers van KoiQuestion.

Jan Voogt wist ons helemaal tot in de Golf van Mexico te brengen en vergat daarbij niet om zijn ervaring met ons te delen. Wauw, wat een fascinerende dieren die walvishaaien.

 

In Mierlo kan men niet meer om KoiQuestion heen. Stickers en armbandjes werden daar door Anton Font Freide uitgedeeld aan een groepje kids van de plaatselijke jeugdvakantieweek. Go go KoiQuestion rangers!

En oh, ja. We kwamen ook nog terecht in Rusland waar Engel ons bracht en Jeroen schroomde niet om Griekenland bekend te maken met KoiQuestion.

Jeroen Proost en Jan Voogt verdienen met hun toffe foto’s iig een KoiQuestion t-shirt! Maar dat is niet alles. Onder alle inzenders worden ook nog eens een aantal gave prijzenpakketten verloot. Koivoershop.nl sponsort bij deze actie namelijk de volgende gave prijzen:

1: 3 KG ProBites Summer!
2: 2,5 KG High Growth Takazumi
3: Bombyx Zijderupsen 1 KG

“Koivoershop.nl is erg blij dat er voor koi-liefhebbers een website is voor vragen, actueel nieuws en leuke acties. Daarom doen wij graag wat terug voor KoiQuestion“, aldus Yvo de Wal eigenaar van de online voershop en KoiQuestion sympathisant.

“Meedoen kan nog tot 15 september”

Heb jij dus ook wel trek in een van die gave prijzen, deel dan jouw foto voorzien van een KoiQuestion sticker of armbandje met ons op Facebook of stuur deze naar info@koiquestion.com. Meedoen kan nog tot 15 september.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Koivoershop.nl

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

3 reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App