DSC_0422 - Version 2

Waar we eerder al hobbyisten uitnodigden zich aan te melden voor een vijverbezoek, had ik niet verwacht er één uit Oekraïne te mogen ontvangen. Toch was dat het geval en zodoende was ik vorige week voor enkele dagen in het buurland van Rusland wat tevens aan de Zwarte Zee ligt. Je zou niet verwachten dat men in Oekraïne zo actief met Koi bezig zou zijn, maar toch is het waar! Alhoewel je het niet met een land als Nederland kan vergelijken, gaf me dit bezoek wel een indruk dat de interesse in de hobby zeer zeker groeiende is. Op uitnodiging van Lubomir Haidamaka (een bevriende Koidealer) vloog ik dus die kant uit om onder andere de vijver van Sergei te bezoeken, waarbij ik ook zijn eerste kweek heb geselecteerd.  

Untitled

Sergei’s 100ton pond.

Untitled

Sergei and Lubomir

Untitled

Beautifully incorporated in the garden

DSC_0411 - Version 2

Senbetsu of Ginrin Ochiba versus regular Kohaku

Untitled

Some of my favorites: Chagoi, Ginrin Kohaku, Kohaku, Matsukawabake, Ginrin Ochiba Shigeru and Ochiba Shigure

Untitled

Unattractive at the moment, but with some patience they possibly develop into some real beauties.

Een zeer uitgebreide op bezoek bij en mogelijk zie je de jonge Koi nog eens voorbij komen in de loop der tijd. Bedankt voor de gastvrijheid Lubomir and Sergei!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

  1. Mooie foto’s hoor. Maar iets meer vertellen over de vijver/filtering (evt met foto’s) zou leuker zijn.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App