Screen Shot 2013-07-30 at 11.47.58 AM Ik kan maar geen genoeg krijgen van de videos die ik heb gemaakt gedurende de tijd die ik bij Dainichi heb besteed. In deze video zie je de tweede senbetsu (selectie) van nakomelingen van Shubetsu. Shubetsu is de term die wordt gebruikt om de Best in Variety op een Koi show te classificeren. Dainichi’s Shubetsu (in de thumbnail) is de moeder van Butta en daarmee de grootmoeder van Butta Nidan, allen een populaire bloedlijn binnen Dainichi.

Geniet van de beelden van de tweede selectie van Shubetsu’s nakomelingen, welke mogelijk op dit moment aan het opgroeien zijn tot Sansai en 65-70 cm!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App