Het is zo leuk als je nog iets tegoed hebt. Ditmaal zijn dat de major Awards op de Belgian Koi Show op video, in HD welteverstaan. Stop dus waar je mee bezig bent en bekijk de video. Zelf probeer ik deze video’s steeds vaker op mijn tv af te spelen. De kleuren end etails komen op ene groot scherm in Full HD kwaliteit echt goed tot zijn recht. Probeerde je dat zelf ook al eens op je televisie via je Smart tv, Apple tv of streaming device? Laat de kleuren en details op je afkomen.

“Stop dus waar je mee bezig bent en bekijk de video”

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

2 reacties

  1. Wiechert fuit on

    Beste Tiebo,

    Ik kan het filmpje niet afspelen er staat bij dat het priv├ę is.

    Gr Wiechert

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App