Speciaal voor de Kika Cup hebben we in samenwerking met de organisatie een Quiz samengesteld voor de deelnemers aan de Sanke grow out waarbij de opbrengst ten goede komt aan het Kinderen Kankervrij Fonds (KiKa). Cees had alle drie de vragen goed en dat was beslist geen vanzelfsprekendheid, want het kostte ons tot vier random trekkingen om een winnaar te vinden die alle antwoorden juist had…

“Leuk en leerzaam en een extra beloning voor het steunen van het goede doel”

Cees wint een Canvas van zijn favoriete Koi. Hiervoor mag hij zelf een foto aanleveren van zijn favoriete Koi. Het is de bedoeling het doek te overhandigen op Arcen alwaar ook de grote bekendmaking van de totale opbrengst voor het goede doel wordt onthuld. Het doel van de quiz was om de hobbyist echt even aan het denken te zetten en de meerkeuzevragen waren dan ook echt wel van niveau. Leuk en leerzaam en een extra beloning voor het steunen van het goede doel. Hieronder vind je nogmaals de drie vragen die werden gesteld. De antwoorden en uitleg post ik later deze week, zodat ook jij jezelf nog even kan uitdagen.

Om onduidelijkheid te voorkomen werd er nog een quiz gehouden die raakvlakken vertoond met deze quiz. Ook die winnaar zal binnenkort hier op KoiQuestion bekend gemaakt worden. Cees heeft inmiddels persoonlijk bericht gehad van zijn victorie. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Reacties

2 reacties

 1. Jan van Schaik on

  Cees en Mariska,
  Van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs.

  Gr. Jan

 2. koitje harry alias harry marskamp on

  Cees gefeliciteerd , het is je gegund.

  Met vriendelijke koi groetjes van Koitje Harry

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App