http://www.welt.de/img/bildergalerien/crop117992072/4150717505-ci3x2l-w580-aoriginal-h386-l0/Art-Aquarium-2013.jpgIn de Japanse hoofdstad Tokio vond afgelopen weekend de expositie ‘Art Aquarium 2013’ plaats. Op deze expositie werden veel aquariums met een bijzondere vorm tentoon gesteld. Deze aquariums werden compleet gemaakt door veel verschillende goudviskweekvarianten, welke de kunstige aquariums sierde. In totaal zwommen er 5000 goudvissen  op de expositie rond.

In 2011 werd de eerste Art Aquarium expositie gehouden. De organisatie heeft als doel voor dit evenement om mensen op een bijzondere manier van de vissen te laten genieten. Ik denk dat dit gelukt is want uit onderstaand filmpje blijkt dat het een hele beleving moet zijn geweest.

Bron.

 

 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.