Nishikigoi Vereniging NederlandLouis Vanreusel is bekend als ZNA Local Certified Judge en schrijver van het boek Nishikigoi, een waaier van kleuren. Zijn op Japanse leest gestoelde tuin en vijver is natuurlijk een plaatje op zich. De grote vijver met daarnaast nog een kleinere vijver en een lange beekloop moet men gewoon gezien hebben. We bezoeken ook een vijver die op loopafstand van Louis zijn huis ligt. En als laatste op de weg naar huis, juist voordat men de snelweg op gaat, is vijver drie van deze dag gesitueerd.

 

Voor deze dag dient men zich op te geven, aangezien we geen hele colonnes mensen kunnen ontvangen in de betreffende tuinen. Aanmelden via mail: support@nvn-koi.nl , ovv uw naam, adres en evt ledennummer.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App