showa senbetsu thumb “Kore, nan da kore ga! Kyono besto Koi desu ne, kore!” Vertaald naar het Nederlands betekent het ongeveer het volgende: “Kijk hier, wat is dit dan?! Deze Koi is de beste van vandaag! Deze kleine Showa – nakomeling van Shigeru Dai Junior – werd gevonden tijdens de tweede senbetsu (selectieronde) in 2010. Een geweldige Showa, welke al een heleboel karakteristieken toont die een goede potentie voor de toekomst voorspelt. Bekijk snel de video om desbetreffende Showa te zien! 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

3 reacties

  1. Idd erg mooi koitje
    grappigste vind ik oehs en ahhhs van de jongens
    haha

  2. KoiBoy Paul on

    Ben benieuwd hoe deze vis zich ontwikkeld heeft, heb je er nog latere beelden van?

  3. Ik zou de vis ook nog graag een keer terug zien om de oehhs en ahhs nog een keer te horen.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App