Koi Exclusive's Jurgen Weyen in Japan De naam Koi Exclusive zal je waarschijnlijk nog wel bekend voorkomen. Inderdaad, ja. Iets met de BKS van enkele weken geleden. Toen won Jurgen Weyen met zijn Marudo Chagoi van 95 centimeter de Jumbo Champion Award op de Belgian ZNA Koi Show. Wanneer je interesse hebt om deze prachtige dame en nog vele andere Koi van dit kaliber te aanschouwen, moet je het zeker niet nalaten om op 13 en 14 juli aanstaande een bezoekje te brengen aan deze koizaak in Peer (België; net over de grens bij Valkenswaard).

 

pizap.com13730309596981 open deur dagen 13-14 juli 2013

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.