Untitled Wat kan je hier nog aan toevoegen? Je zou verwachten dat dit een uitspraak zou zijn voor een dating show op TV of iets dergelijks, maar niets is minder waar. Floor van Floor’s Koi Shop sprak deze quote uit om zijn ‘liefde’ voor zijn Sakai Fish Farm Kohaku (nog zonder naam overigens) te verwoorden. Ze was al een legende op de Europese Koi Shows, maar nu helemaal met haar overwinning van de Supreme Champion titel op de Belgian ZNA Koi Show!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.