Untitled Het was dringen geblazen afgelopen weekend bij de opening van het nieuwe onderkomen bij Kim’s Koi. Bij aankomst was het onmogelijk om door de menigte heen te dringen, want iedereen was al ruim van tevoren aanwezig om een kijkje te gaan nemen. Maar men kon de winkel natuurlijk nog niet in voordat deze officieel werd geopend door Hisashi Hirasawa (Marudo) tezamen met Kim, van Kim’s Koi uiteraard!

Foto’s zeggen meer dan woorden in dit geval:

Untitled

Untitled

Kim en Hisashi-san proberen het lint (lees: touw) door te knippen.

Untitled

Untitled

Untitled

Filtreco systemen tezamen met Profidrum trommelfilters zorgen voor de zuiverende werking voor de hoofdvijver.

Untitled

Untitled

 

Untitled

De aanwezige kwekers hielpen ook graag mee met de verkoop. Hier zijn Nobu Hiroi en Masahito Kataoka druk bezig met actieve verkoop 😉

Untitled

Untitled

 

Untitled

Professionele staf met inpakken van de vissen 😉Untitled

Al met al was het een zeer druk bezochte dag en elke aanwezige beaamde wel dat de zaak mooi en clean is opgezet en zeer overzichtelijk is. Ik hoop voor Kim dat alle aanwezigen ook in de loop van het jaar terug zullen komen, want dan zal het zeker een geslaagd jaar gaan worden voor Kim’s Koi. Proficiat met de nieuwe zaak!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

1 reactie

  1. verpoucke andré on

    Ben ook een kijkje gaan nemen.Maar op zaterdag.
    Jammer.Ik had liever de zondag langs geweest.Maar dit kon niet.Kim.Nogmaals gefeliciteerd met de nieuwe zaak.Misschien tot in Arcen.

    Groeten André