Een Grand Champion is een mooie titel om te mogen winnen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er kan altijd iets gebeuren, tot de laatste uren tijdens het transport. Niet dat het een vooral ongaangename belevenis is, want het is vooral dat avontuur dat het voor Filip Poppe, eigenaar van Sunshine, de Grand Champion op de Belgian Koi Society, zo de moeite waard maakt. Maak kennis met deze nieuwste hobbyist die een plaatsje heeft verworven op de GC eregalerij…

 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

2 reacties

 1. Leuk interview. Zou hij het schilderij van Sunshine dat ik als 1e Preis heb geschildert tijdens de Koidagen 2011 in Appeltern ook over hebben genomen?

 2. verpoucke andré on

  Filip en els.
  Gefeliciteerd met het pakken van de GC titel.
  Geen gemakkelijke opgave.Jullie hebben het hart op de juiste plaats naar vriendschap toe en koiliefde.Door jullie zege win ik ook een klein beetje.Hi hi.Blijf zo verder doen.Ik geloof in jullie.Het schilderij is mee met de kampioenen.
  Filip was er zot van.Voor Koi Qwestion.Alweer een geslaagd interview en een prettig terugzien.

  Groeten André