Fantastisch om te zien wat een schitterende Koi  er hun rondjes zwommen op het terrein van Domein Bokrijk in de gemeente Genk. Vele prijzen werden verdeeld, zo ook aan Kim Cloet van Kim’s Koi in Boortmeerbeek. Hij won maar liefst 20 prijzen met zijn ingezonden Koi waaronder de Adult Tategoi Champion en de Baby Champion!

“Kim opent komend weekend op 29 en 30 juni zijn nieuwe zaak in Boortmeerbeek”

 

“Huh”, zo hoor ik je denken. Kim zit toch in Kampenhout?! Ja dat klopt, echter hij opent weldra zijn geheel nieuw gebouwde zaak op ongeveer 1.5 kilometer afstand van zijn oude zaak te Boortmeerbeek op de Leuvensesteenweg 333. Deze opening zal komend weekend op 29 en 30 juni plaatsvinden!

Het terrein werd groter, echter ik ben dan altijd bang dat de gezelligheid minder wordt. Niets is minder waar, de gezelligheid waar de BKS zo bekent om staat in de Koiwereld is absoluut gebleven. Wat niet gebleven is, dat is de kwaliteit van de Koi…………..deze was namelijk weer een stapje hoger! Wanneer je het filmpje van mijn interview bekijkt dan zal Kim alles vertellen over zijn gewonnen prijzen en de opening van zijn nieuwe zaak!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.