Je was er wel of je was er niet bij op de Belgian Koi Show om de waardige inzet aan kwalitatieve Koi te aanschouwen. De voornamelijk grijze sluierbewolking kon de schittering op ons gemoed die dagen niet bedwingen die werd voortgebracht door de levende juwelen op ons netvlies. Sunshine brak door alles heen, want zo luistert de Grand Champion van de grote prijs van België naar haar naam…

“Onwennig en fier interviewden wij de voedende hand van zijn zonnestraal”

Sunshine verblijft in de trotse gelederen van de Vlaamse hobbyist Filip Poppe. De handling dealer was Kokugyo ’t Viske uit Diksmuide en man wat was het een genot te zien hoe Filip in zijn nopjes was met deze eer. Onwennig en fier interviewden wij de voedende hand van zijn zonnestraal, dat hier later ook terug te zien zal zijn, maar voor nu houden we de schijnwerpers nog eventjes lekker op haar zelf.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App