DSC_0174 De mooiste grote Koi van de show was dit jaar een Chagoi van 95 centimeter afkomstig van de Marudo Koi Farm. Jurgen Weyen van Koi Exclusive was diegene die deze reus al enige tijd geleden heeft aangekocht en haar tot dit formaat heeft gebracht. Een geweldige body tezamen met een hele berg energie (ze lijkt soms bijna de bak uit te springen); typische jumbo power!

DSC_0173

Jumbo Champion Belgian ZNA Koi Show 2013 (95 cm) – Koi Exclusive

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

3 reacties

  1. Deze vis heeft een geweldige krachtige bouw. Een plaatje van een chagoi