Na een jaar achter de coulissen te zijn verbleven, heeft haar eigenaar Filip Poppe ons de zonnegloed opnieuw gegund om te aanschouwen. De Belgian ZNA Koi Show siert zij dan ook met verve. Vorig jaar moest ze het nog stellen met een waardige tweede plaats; nu pakt ze met een niet minder dan formidabele body  terug het goud in Bokrijk.

Sunshine werd gekweekt op de Sakai Fish Farm en wist in 2011 een onwaarschijnlijke Hattrick te bewaarheiden door als Grand Champion op zowel de Interkoi, de European Shinkokai en de Belgium Koi Show te zegevieren. Nu doet ze het rustiger aan, maar met een gezond chauvinisme en een uiterlijk vertoon als nu, is het bijna haar plicht zoveel mogelijk hobbyisten te inspireren met haar verschijning. Het blijft ook een mooie vis zeg. Binnenkort meer over deze zonnegloed; we feliciteren de Belgische hobbyist Filip Poppe met het behalen van deze bijzondere titel en genieten andermaal van Sunshine…

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App