Bijna vergeten door de hectiek en – oke oke – de lol die we hadden vandaag, maar we hadden natuurlijk ook nog 5x 2 vrijkaarten voor de Koi Show te vergeven voor degenen die ons wilden helpen met het promoten van de Koi Show hier in België en het feit dat wij als KoiQuestion gratis armbandjes en stickers weggeven zolang de voorraad strekt waar ook weer prijzen mee te winnen zijn.

De vijf mensen die allemaal twee vrijkaarten ter beschikking gesteld krijgen, staan hieronder vermeld. Zij kunnen zich op vertoon van hun identiteitsbewijs gratis de toegang verschaffen tot de Show hier in België. De winnaars zijn tevens persoonlijk bericht via Facebook.

  1. Mark Vaesen
  2. Guy Roosen
  3. Patrick Veenstra
  4. Wilhelm Snijders
  5. Ruud Besems

“Iedere week geven we sowieso een t-shirt twv Euro 15,- weg onder de inzenders.”

Voor alle andere die de show bezoeken en wel entree moeten betalen hebben wij nog altijd een gratis ‘must have’ armbandje voorzien van de opdruk ‘ No Koi, No Life en ook een heuse KoiQuestion sticker. 😉 We dagen jullie uit om de armbandjes en/of stickers deze zomer te fotograferen op de meest originele, gekste, ludieke en serene plaatsen en plekken. Iedere week geven we sowieso een t-shirt twv Euro 15,- weg onder de inzenders. Neem het mee op vakantie, ver weg, tot grote hoogtes of onbereikbaar. Leef je uit. De foto kun je vervolgens naar ons e-mailen of plaatsen op je Facebook en KoiQuestion vervolgens ‘taggen’.

Welterusten en tot straks….

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.