DSC_0177 - Version 3 Na het winnen van maar liefst vier (!) Mature Champion Awards is het haar nu gelukt om een hoger podium te betreden. De rood met witte dame van Floor’s Koi Shop is dit weekend namelijk Supreme Champion van de Belgian ZNA Koi Show geworden. Ze is pas sinds twee jaar actief op de Europese ‘velden’, maar heeft inmiddels een onuitwisbare indruk gemaakt binnen de Koi scene.

Een grote kans dus dat je deze Sakai Fish Farm Kohaku al kent, maar geniet nogmaals van deze prachtige vis.

DSC_0177 - Version 2

Supreme Champion – Floor’s Koi Shop

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.