Untitled Zien we jou dit weekend ook in België? Team KoiQuestion is inmiddels gearriveerd in de regiones van Bokrijk en zijn inmiddels aan het nagenieten van een succesvolle ‘opbouwdag’ op de Belgian ZNA Koi Show, waar wij uiteraard ook bij aanwezig zullen zijn. De weersverwachtingen zijn goed (weinig regen), dus houd je niet in en kom morgen of zondag naar hier. De show is een stuk groter dan vorig jaar, dus zeker een bezoekje waard. 

KoiQuestion zal net als vorig jaar een stand bemannen, met daarnaast een showvat gevuld met enkele Koi welke als doel zullen dienen voor een workshop van mij (Bram). Deze workshop zal gedurende beide dagen verspreidt over de dag worden gegeven. Dus kom eens langs als je wat meer over het beoordelen van kwaliteit en potentie in Koi wilt leren.

Untitled

De stand van KoiQuestion is er klaar voor!

Toen ik vanmiddag een rondje langs de showvaten maakte, kwam ik al weer vele bekende(n) (Koi) tegen, waaronder een tweetal die zeker mee zullen gaan strijden om de grootste eer. Welke beroemde Koi, welke een tijdje uit beeld is geweest, zie je bijvoorbeeld in onderstaande foto?

Untitled

Welke Koi gaat ons mogelijk verbazen dit weekend?

Verder is Sunshine, de Supreme Champion van vorig jaar, ook aanwezig:

Supreme Champ Filip Poppe

Sunshine – Supreme Champion BKS 2012 – owned by Filip Poppe

Niet alle vaten waren gevuld toen we aan het einde van de middag richting ons tijdelijk onderkomen gingen, dus wie weet wat we nog meer kunnen verwachten qua competitie op de show? Mogelijk de Grand Champion van vorig jaar, van KoiFarm ND? We zullen het morgen allemaal zien!

Untitled

Joachim Clement van Kokugyo Koi ’t Viske tijdens het benchen van de vissen.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.