Het werd tijd voor een vervanger. Het gele ‘Live Strong’ armbandjes heeft – ondanks al het goede waarvoor zij staat – hun glans het afgelopen jaar wel verloren. Gelukkigen zullen ze al hebben gespot, de KoiQuestion armbandjes en misschien wel sedertdien niet meer afgedaan. Ik ken er in ieder geval een dozijn. Geen wonder want het rode bandje is bedrukt met de tekst: “No Koi, No Life” en wie weet welk onheil je over jezelf afroept als je het weer afdoet. 😉

“Omdat KoiQuestion tot doel heeft uit te groeien tot een ‘global nishikigoi community’ hebben we jullie hulp namelijk nodig”

KoiQuestion is er trots op weer aanwezig te mogen zijn op de gemoedelijke fair vol pracht en praal die de Belgian Koi Show heet en we nemen een hele doos vol armbandjes mee om uit te delen. En daar blijft het niet bij. Ook nemen we een hele hoop stickers mee voorzien van ons beeldmerk en ook die geven we gewoon weg. Omdat KoiQuestion tot doel heeft uit te groeien tot een ‘global nishikigoi community’ hebben we jullie hulp nodig.

We dagen jullie uit om de armbandjes en/of stickers deze zomer te fotograferen op de meest originele, gekste, ludieke en serene plaatsen en plekken. Iedere week geven we een sowieso t-shirt twv Euro 15,- weg onder de inzenders. Neem het mee op vakantie, ver weg, tot grote hoogtes of onbereikbaar. Leef je uit. De foto kun je vervolgens naar ons e-mailen of plaatsen op je Facebook en KoiQuestion vervolgens ‘taggen’. Hieronder vind je enkele voorbeelden. We wzouden de foto’s graag gebruiken in een video compilatie en een blog met de allerleukste exemplaren.

-4

-3

“Morgen al zullen we 5x twee vrijkaarten voor de BKS weg geven”

-2

Je hoeft echter niet te wachten voordat er iets te winnen valt. Nog maar drie nachtjes slapen en dan is het zover; De Belgian ZNA Koi Show in Bokrijk. Als je het nog niet had begrepen, dan bij deze: Je mag het niet missen als liefhebber. Like & Deel onderstaande foto om het woord van de Koi Show en onze actie zover mogelijk te laten reiken. Je vindt de afbeelding op Facebook. Morgen al zullen we 5x 2 vrijkaarten voor de BKS weg geven. Klikken op de foto brengt je naar onze Facebook pagina, waar je de foto meteen kunt ‘liken’ en ‘sharen’.

“Waar breng jij KoiQuestion naartoe deze zomer?”

Schermafbeelding 2013-06-19 om 11.18.51

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

2 reacties

  1. Stuur me een paar stickers toe en ik beplak m’n aanhangertje! 1100KM heen + 3,5 wk in Frankrijk + 1100KM terug! Exposure zat dacht ik! 😉

  2. Pingback: Waar neem jij KoiQuestion mee naar toe? | Koivoer kopen doe je bij Koivoershop.nl l - Vijver & Koi voer | Bekende Koi voer merkenKoivoer kopen doe je bij Koivoershop.nl l – Vijver & Koi voer | Bekende Koi voer merken