De Belgian Koi Show 2013 is in aantocht. Nog enkele dagen vooraleer we ons vergapen aan de Vlaamse frieten en gastvrijheid in het domein Bokrijk. Wat staat ons te wachten? In ieder geval een vol bezette Koi Show zo beloofd de organisatie nu al. We laten jullie het plattegrond zien van deze ruim opgezette gezellige Koi Show en een lijst met alle standhouders. Deze show mag je beslist niet missen hoor.

 “Kortom, het ganse gezin kan hier zijn gading vinden”

Heel het Provinciaal Domein Bokrijk/Midden-Limburg is een complete daguitstap voor de ganse familie waard. Op het domein zijn verschillende eet- en drankgelegenheden om even te verpozen met als kers op de taart: een grote speeltuin voor onze kleinsten. Kortom, het ganse gezin kan hier zijn gading vinden. Er zijn twee ruime parkings voorzien vlakbij het showterrein, via het station van Bokrijk met de trein en met de bussen van De Lijn gemakkelijk bereikbaar. Neem alvast een kijkje op de site www.bokrijk.be , en plan alvast een dagje uit naar: BKS-Koi show – Bokrijk – Park Midden-Limburg!

Hieronder vind je het brede deelnemersveld aan standhouders die er present zullen zijn.  Hieronder ook wij zelf, met een stand en een enthousiast team ontmoeten we jullie graag weer voor een praatje en een prijsvraag.

KOIFARM 44- KOIGATE- KOI-IDOL- KOIQUESTION– TUINBEELDEN SIEBENGALD- BKS- DISCUSVRIENDEN- FCKC- NVN– VIJVERS EN KOI- HASHI ANTWERPEN- FD FOOD- SIBO-KIM’SKOI- HIKARI– COLOMBO- FRANCEKOI- AQUATIC SCIENCE-TAKAZUMI- DANIKOI- EL PATIO- KOI-IMPORT-LA PASSION DU POISSON- VIVANI FISHFOOD-STIJN VERBINNEN- MAARTEN LAMMENS- FOURNIER GARDEN CENTER- SAKAIKOI WELLEN- KOI-EXCLUSIVE BREE- FISHING CLUB GAMMARES ZOLDER- LODDER BONSAI- AQUA- AURORA- KOITRONICS- HIMITSU/ KOIS-EMPIRE- ELNAKOI- ENERGETIC SIERADEN- TVISKE- LES EAUX DE LA MILLE/OASE- FILTRECO FILTERING- LE KOI- AQUAWORLD FILTERS- KOICENTER TIEL- NORMANDIEKOI- PB ALUMINIUM NEDERLAND- DISTRIPOND- NIPPON KOI GARDEN- POISSON D’OR- POLYVIJVERS DUFFEL- JAPANS CENTRUM ZOUTLEEUW- ORGANIC KOI FOOD/GENKI4 KOI FOOD- BART VISSCHER WATERPLANTEN- ’T BLOEMENHOFKE NIEL- JOS VAN BOVEN- BERTUS DIKKENBERG- SERA- T’STEEGKSE- MUSASHI

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

2 reacties

  1. Jeroen Van Gaalen on

    Ik ben er zaterdag. Ik hoop dat het weer net zo’n succes wordt als het afgelopen jaar. Aan de gastvrijheid en de gemoedelijke sfeer zal het in ieder geval niet liggen.