SONY DSCAls KoiQuestion zijn we op veruit de meeste evenementen wel te vinden; om er verslag van te doen en zelfs als vrijwilliger, maar op de mini HKS in Veendam trad KoiQuestion’s Patrick ten tonele als Deldense hobbyist. Een heel andere ervaring. En niet zonder succes. Alhoewel slechts twee Koi als afvaardiging, waren ze wel goed voor twee keer een 1e prijs.

Met het Tama Gin – beter bekend als Pearl Ginrin – op een Soragoi, hetgeen hoogst ongebruikelijk is, en een Shiro Utsuri van maar liefst zeven jaar, hetgeen ook ongebruikelijk is bij deze lengte, weet hij de prijzen te veroveren voor een plaatsje op de schoorsteenmantel in Delden. Zelf legt de micro bioloog in alle bescheidenheid de ongebruikelijkheid van zijn overwinningen uit.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

1 reactie

  1. Gefeliciteert! mooi ginrin, sorago is niet mijn smaak, saai voooral maar zo ken ie er wel mee door.
    succes.