Waar men spreekt van de Maruten Van Keulen; behoeft het bij de kenners geen verdere uitleg welke vis het betreft. De Maruten Sanke van Jeroen behaalde in 2011 ook al een Supreme Champion notatie; toen op de Holland Koi Show. Nu mag zij diezelfde eer bejegenen op de Euregio Koi Show in Hulsbeek.

Jeroen is daarbij zijn belofte nagekomen uit 2011 toen hij zei dat hij toch zeker dacht dat er nog 5cm te winnen was in lengte. Bijna 10 want waar de Binnenkort meer over deze prijswinnaar met een verhaal…

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App