Schermafbeelding-2013-06-09-om-19.28.43Iedereen kent dat wel, de onderlinge strijd die je op de meest speelse wijze kunt hebben over wie er nu de strengste of liefste ouder is. Hij of zij? Wie is er nu beter met Kolonisten van Catan of zelfs wie er het meeste tijd in het huishouden steekt. Bij Bert Jan van ’t Hul – winnaar van de Grand Champion titel op de mini HKS in Veendam – en zijn Jaqueline – goed voor de Supreme Champion op dezelfde show – speelt die strijd, zo zul je inmiddels begrijpen, zich af op een iets ander front. “Maar ik heb de Sanke uitgezocht in Japan Bert Jan”. Een dubbelinteriew…

Op het showterrein bij Kietakoi in Veendam, troffen we het koppel in euforie aan hun vat; de prijsuitreiking is dan juist geweest en met een eerste Grand Champion titel voor het Veluwse boertje en zijn betere helft – die overigens afgelopen februari nog de trotse ouders werden van Djurre Antwan – niets dan blijdschap en trots.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

2 reacties

  1. Bert-jan en Jacqueline, vanuit het uiterste zuiden des lands gefeliciteerd met deze knappe prestatie.

    Maurice

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App