Infosheet copy - Version 2 U heeft de naam Kim’s Koi heus wel eens ergens horen vallen. Is het niet van een prijs op een Koi show, dan is het wel van een fantastisch voorjaarsevenement waar vaak ook Japans publiek (lees: gasten) aanwezig zijn. Ook dit jaar weer zal er een mooie voorjaarsactiviteit zijn, maar deze is extra speciaal. Kim zal op 29 en 30 juni aanstaande namelijk zijn nieuwe winkel openen! Lees snel verder om te zien wat er dit weekend allemaal voor speciaals te beleven zal zijn.

Onderstaande uitnodiging is voor een ieder die interesse heeft in Koi (eigenlijk iedereen die dit nu leest), dus vergeet 29 en 30 juni niet in je agenda te zetten! Had je al gezien dat de kwekers Hisashi Hirasawa (Marudo), Masanori Shinoda (Shinoda Koi Farm), Kazuyoshi Hiroi (Hiroi Koi Farm / Conias) en Masahito Kataoka (Kataoka Koi Farm) speciaal hiervoor zijn overgevlogen om de winkel officieel te openen? Verder zal er een tombola zijn met €5000,- (!) aan prijzen en tal van openingsacties. Op zondag 30 juni zullen de kwekers vanaf 11.00 ook een uitleg geven over hoe zij hun Koi produceren. Wanneer je aansluitend van een BBQ wil genieten, vergeet dan niet te in te schrijven via info@kimskoi.be. Tot dan!

Infosheet copy

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

1 reactie

  1. Jeroen Van Gaalen on

    Ze weten in België wel uit te pakken zeg! Heel veel succes in het nieuwe pand!